Treeniohjelmia nuorille

Nuorille soveltuvia ohjelmia lihaskuntoharjoitteluun ja liikkuvuuden kehittämiseen

Move!-treenit

Terve koululainen -hanke on julkaissut Move!-treenivideot ja -ohjeet tukimateriaaliksi opettajille, terveydenhoitajille, oppilaille ja huoltajille. Neljä treeniä kehittävät liikkuvuutta ja lihasvoimaa.

Liikuntaohjelmia voi hyödyntää oppilaan tai oppilasryhmän fyysisen toimintakyvyn kohentamiseen. Treenejä voi toteuttaa koulussa tai vapaa-ajalla, yksin tai isommalla joukolla, yksi liike kerrallaan tai kokonaisena ohjelmana. Treenit toimivat mm. liikuntatuntien lämmittelyissä ja osa liikkeistä sopii taukoliikunnaksi oppitunneille.

Ohjelmat on suunniteltu ja toteutettu Liikkuvan koulun, LIKES-tutkimuskeskuksen, Opetushallituksen, Smart Moves -hankkeen ja Terve koululainen -hankkeen yhteistyönä.

Tutustu Move!-treeneihin

Sportyplanner-treenejä nuorille

Sportyfly Oy on suunnitellut yhteistyössä UKK-instituutin ja Tampereen Urheilulääkäriaseman asiantuntijoiden kanssa harjoitusohjelmia, jotka soveltuvat Terve koululainen, Smart Moves ja Terve urheilija -hankkeiden kohdejoukoille.

Ota avuksesi maksuttomat esimerkit Sportyplanner-harjoitusohjelmista

Sportyplanner on kehitetty liikunnanopettajien tarpeisiin, helpottamaan työtä ja antamaan työkaluja nuorten liikuttamiseen sekä koulun opettajien ja henkilökunnan työ- ja toimintakyvyn tukemiseen. Lisenssin ostamalla koulu ja oppilaitos pääsee hyödyntämään kaikkia Sportyplannerin toimintoja. Katso webinaari Sportyplannerista perusopetuksessa ja lue lisää Sportyplanner.fi.

Takaisin sivun alkuun