Liikkumalla työkykyä nyt

Nainen kurkkaa pylvään takaa

 

Hei peruskoulun opettaja!

Liikkumalla työkykyä nyt on Liikkuva opiskelu -ohjelman sekä eri kumppaneiden yhteinen työkykyä edistävä kampanja. Kampanja järjestetään 18.–22.9.2023. Kampanjaviikon 38 aikana lisätään tietoutta liikkumisesta ja liikkumisen merkityksestä työkykyyn ja hyvinvointiin. Smart Moves ja Terve koululainen haluavat innostaa kampanjan aikana oppilaitoksia toiminnalliseen oppimiseen ja aktiiviseen koulumatkaan. Lue lisää kampanjaviikon muista tapahtumista.

Osallistu kampanjaan ja voita oppilaitoksellesi välitunneille sopiva liikuntaväline

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme eri tuotepalkintoa:

  1. Spikeball-peli
  2. Kannettava pöytätennissetti
  3. Koordinaatiotikkaat

Miten osallistua?

  • Pelaa luokkasi tai opiskelijaryhmäsi kanssa ActionTrackin Hajautus-ulkopelin uutta tehtäväkansiota ”Liikkumisen suositukset, vaikutukset ja fyysinen kunto” viikolla 38. Nimeä aktiviteetti: ”vko 38 + oppilaitoksesi nimi + opettajan nimi”.

TAI

  • Järjestäkää viikolla 38 kisailu koulumatkaliikkumisesta oppilaitoksessanne ActionTrackin Sporttimonitorilla. Luokat tai ryhmät voivat kerätä yhteisiä kilometrejä. Selvittäkää, mikä luokista tai ryhmistä kerää eniten kilometrejä Sporttimonitorilla pyöräillen tai kävellen. Nimeä aktiviteetti: ”vko 38 + oppilaitoksesi nimi + opettajan nimi”.

Kuka voittaa?

Kaikkien osallistuneiden oppilaitosten kesken arvotaan palkinnot. Mitä enemmän luokkia tai ryhmiä osallistuu, sitä suuremmalla todennäköisyydellä arpaonni osuu teidän oppilaitokseenne. Olemme sähköpostitse yhteydessä voittajiin.

Kampanja on päättynyt ja voittajille ilmoitettu.

 

Kumppanit

Smart Moves- ja Terve koululainen -hankkeiden lisäksi kampanjassa ovat mukana mm. Liikkuvat-kokonaisuus, Suomen Työväen Urheiluliitto (TUL), Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto (SAKU ry), Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto (SAKKI ry), Suomen olympiakomitea (OK), Lukiolaisten liitto, Liikunnan aluejärjestöt, Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL), Koululiikuntaliitto (KLL), Elinkeinoelämän keskusliitto (EK), Korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö (AKAVA), STTK, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö (SAK), Suomen opiskelijakuntien liitto (SAMOK) ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL).

Takaisin sivun alkuun